Godt Nytår

Så er 2020 snart ovre og jeg er så småt ved at være færdig med næste semesters skema. Vi skal nå en masse forskelligt i hjemmeskolen og online og selvom det nye år, starter lidt coronakedeligt, kommer vi forhåbentlig ikke til at kede os herhjemme.
My skal have en del fag online, på Outschool, som hun kan fejre to års jubilæum hos. Hun er stadig meget glad for at gå der og det er blevet en fast del af hjemmeskolens hverdag.

Et af de fag hun har haft fra start er Art Journaling. Det er en slags kunst-klub hvor hun mødes hver mandag med sin klasse. Mandag er også den aften, My har Culture and People med Carly, som hun også har haft fast, de seneste to år og det er hos Carly at My har fundet sin første irl-penneveninde Ruby, fra Canadam som hun sender sneglepost med. I Januar skal de to undervise hinanden – Ruby skal lære My at sy og My skal lære Ruby danske opskrifter over Zoom.

Januar står også på Skolevalg 2021 og det lykkedes os at blive tilmeldt som hjemmeskole og vi er spændte på, hvordan det virker.
My har en masse sprog, litteratur og skrivning på skemaet, – og alle de faste fag online og hjemme.
Hun har også valgt tema for næste års Grønne Flag, som skal være Transport, så vi kan fejre et halvt årti som Verdens mindste Eco-School.

Hvis du har lyst til at støtte hjemmeskolen og bidrage til vores undervisning har Outschool netop fået en Gavekort-mulighed. Vores skolemail er skole @ohmy.dk hvis du ønsker at sende os en lille gave.

Du kan også hjælpe ved at overføre direkte til skolens bankkonto og læse mere om mulighederne lige her

Vi håber, i alle har haft en god jul og at i får et Godt Nytår med et super 2021 bagefter 🙂