Outschool hele ugen

My har haft over tyve fag på Outschool og vi kan slet ikke få armene ned, over hvor fantastisk det er.

Hun har haft Outschoollektioner i stort set alle fag og har haft bla guitarundervisning, kemi, religion, filosofi, engelsk, historie, billedkunst og meget, meget mere.

På torsdag har My været i skole i 12 dage i træk. Der har simpelthen været spændende fag, hun ville prøve hver dag, så hun har ikke haft tid til at holde fri ?

Vi har sat en række faste onlinefag på skemaet. Bla madkundskab og socialfag allerede i starten af februar. Senere skal hun have Engelsktimer i et semesterkursus også. Foruden alle de spændende timer og korte forløb, vi vil supplere den daglige undervisning med.

Jeg er også næsten færdig med at lave en autismevenlig guide til at komme på Outschool og håber at have den færdig asap. Det er et super sted for klasser om særinteresser og nørderi blandt ligesindede i små klasser ✌️

Ps: Vi strejker på fredag ?