Sommerferie

Vi holder sommerferie i hjemmeskolen og bruger de sidste ferieuger på at slappe af og gøre klar til 6. klasse.

Vi har haft en helt fantastisk sommer og vi har oplevet en masse. Det vil være umuligt, at fortælle om det hele, men vi har været på kurset Autisme i Fokus og på ferie i Helsingør med Landsforeningen Autisme. De to uger gør altid et stort indtryk, da omgivelser og aktiviteter er autismevenlige på alle måder.
My har også været i Portugal med sin far. Vi har besøgt familie og venner rundt omkring i landet og deltaget i forskellige aktiviteter i byen. My er blevet malet, udstillet og solgt af den dygtige og talentfulde Hans Henrik Fischer og tegnet på gaden af vores lokale kunstner Kadri  og og og – Det er skønt at have ferie 🙂

Vi glæder os til at starte 6. klasse i sept og vi er snart klar med en dato for Grønt Flag Fest, som vi håber i alle vil komme og fejre med os. Nu slapper vi af et par uger ovenpå alle oplevelserne og starter lige så stille op med vores kommende projekt om Grønland.

God sensommer.