Ferie – og hatten rundt :)

20160914_104831

Normalt plejer jeg at gå rundt med hatten til kedelige ting som husleje, skolebøger og mad, men – og jeg håber i bærer over med mig – Denne gang tigger jeg nemlig om noget langt mere useriøst  🙂

My og jeg har fået bevilliget lidt penge fra Fonden Handicappede børns ferier <3  som vi bruger her i uge 42. Det dækker vores overnatning, morgenmad og benzin til vores tur til Slesvig-Holsten – skønt!

Vi kán godt klare os, på vores sædvanlige budget til resten af forplejningen, men, jeg kunne godt tænke mig at prøve, at være lidt flottenheimer – At invitere My på en lokal restaurant, at få råd til en tur ned til Krummediez og se hvor tip-tip-tip-tip-tip-tip-tip-tipoldemor kommer fra og måske endda stikke ind til andre sjove eller spændende seværdigheder på vejen – En rigtig ferie!

Så – Hvis i vil støtte vores første rigtige udenlandsferie med pas, overnatning og fremmed sprog, modtages bittesmå og store bidrag med stor taknemmelighed – Og jeg LOVER, at vi bruger dem ganske ufornuftigt <3

Mobile pay/ Swipp: 61334078
Bankoverførsel: 8401 0001299819