Eksotiske dyr hos Kystcenteret

Vi har været i Thyborøn, igen igen! Det er altså også et skønt sted 🙂

Denne gang besøgte vi Kystcenteret for at se deres eksotiske dyr – Dem viser de af og til frem så man kan røre og posere med dem. My holdte helt selv en kæmpeslange og synes det var rigtig sjovt, men det bedste var den lille søde skægagame de også havde – Den ligende lidt Mys egen Winnie-drage og vi var ved at dåne over dens nuttethed, især fordi lige vi fik lov at sidde og varme den under hele foredraget <3

Resten af centeret er simpelthen fantastisk og ganske autist-venligt udenfor højsæson. Vi har været der før for nogle år siden, men det bliver ikke mindre spændende af gentagelser.
Der er masser ting at prøve, røre, lugte, lytte og eksperimentere med omkring hav og omgivelser og god plads, så stedet kan rumme mange mennesker, uden at det føles overfyldt.
Der er mange lyde (og andre sanseindtryk), men fordi man selv kan aktivere dem, gør det ikke My så meget trods hendes lydsensitivitet – Hun var dog rigtig, rigtig træt da vi kom hjem.

Turen denne gang var på to af de fribilletter vi fik af Fiskeriets Hus, så vi sender lige en tanke som tak for oplevelsen.

Vi skal til Thyborøn igen når højsæsonen er ovre – Der er stadig ting vi ikke har set og lige så meget vi lige må tjekke ud én…to…. nogle gange til 😀

kystcenteret