Mys jul

Mys jul

 

I forlængelse af mit forrige indlæg, som ikke er så optimistisk, må jeg hellere fortælle om Mys jul.

My aner selvfølgelig ikke, hvad der skal til for at drive en hjemmeskole. Hun er lykkelig uvidende om, at det betyder ret meget andet, end at hendes hverdag ikke længere er stressende – Og barnet der igen har selvtillid, mener at jeg er verdens heldigste mor, fordi jeg får lov at være sammen med hende hver dag 😀

– Det har hun også ret i og det er heldigvis den del der fylder mest når det hele bliver talt sammen 🙂

Juleaften er vi inviteret på familiebesøg, med and, juletræ og molevitten.
My glæder sig ekstatisk og den slags spænding kan være lidt svær at forene med autisme, så hun sprænger sandsynligvis i luften af glæde eller stress, eller begge dele i løbet af aftenen… Men, på den anden side – hvilket barn gør ikke? Måske er det meget normalt 🙂

Hun har planlagt “Mission Jul” som går ud på at overraske sine små kusiner og sin bonusfætter ved at klæde sig ud som nisse, og give dem gaver. Det har topprioritet og interesserer hende faktisk mere, end om hun selv får store gaver eller ej <3

På hendes ønskeseddel står der en eneste “ting” og hun har allerede sparet halvdelen op selv; Hun drømmer om at få en øgle eller to, allerhelst et par små skægagamer hun kan gøre tamme, og hun har ønsket sig penge til indkøb af en sådan og terrarium. Det burde heldigvis være opnåeligt – Søde lille nørd 🙂

Juleferien tilbringer hun derefter hos sin far, så de kan julehygge, besøge hans familie og slappe af mens jeg arbejder.
I travlheden har jeg helt glemt at spørge til nytåret, men lur mig om mormor og morfar ikke inviterer My og hendes far ud til dem, hvor der er fred og ro – og ingen autist-uvenlig fyrværkerilarm.