Vi eksperimenterer med at lave kager i kopper efter vi har arvet en mikrobølgeovn, og har haft succes med denne opskrift:
2 spsk. sukker
2 spsk. mel
2 spsk. kakaopulver
1 tsk. vanillesukker
½ tsk. bagepulver
En knivspids salt
2 spsk.sødmælk
1 spsk.rapsolie
1 pisket æg
2 spsk. hakket mørkt chokolade
Tilberedelsestid inkl forberedelse, bagning og oprydning: 10-15 min.
De tørre ingredienser blandes i et krus.
Ægget rystes i en melryster og de andre våde ingredienser blandes i og rystes sammen. Den våde blanding hældes over i kruset med de tørre ingredienser under omrøring.
Koppen sættes i mikrobølgeovnen på medium-høj varme i ca 3 minutter og skal stå og køle ned et øjeblik, inden den spises 🙂
One thought on “Kage i kop”
Comments are closed.