Indkøring

Mys hjemmeskoleVi har stadig indkøring i hjemmeskolen, og det fortsætter vi sikkert med godt ind i det nye år.

Og vi hygger os og holder fokus på at skabe ny skoleglæde.
Minus et par sygedage i sidste uge, har vi kørt på fuld kraft – dvs. dobbelt så mange timer som My var visiteret til i forrige specialskoletilbud. My klarer det SÅ flot med en smule humørsvingninger, men ingen større udbrud eller andre stresssymptomer, og jeg er faktisk mere end almindelig stolt af hende <3

Rent praktisk har vi løst en masse opgaver relaterede til Pokemon, som er det tema My har valgt for disse to uger. Vi arbejder struktureret og tværfagligt, ude og hjemme, og vi har fået oprettet os som brugere af det lokale bibliotek, som vi næsten har i baghaven.
Og så har vi selvfølgelig opdaget at det er blevet december og har indlagt julekalenderlæsning (My læser højt hver dag) og kigning af årets TV-serie på iPad 🙂