Dane Fæ

Dane Fæ Henry Heerup

Dane Fæ udstillingen på CHP-museum med Henry Heerups værker er et af de mest børnevenlige udstillinger vi længe har været på, og den kan anbefales på det kraftigste – også hvis du er blevet voksen 🙂

Heerups folkelige værker er fulde af samtaleemner i skønne farver og referencer til historien, kærlighed, andre kunstnere og selvfølgelig et utal af nisser.

Udover den meget omfangsrige udstillingen af malerier, skulpturer, litografier, grafiske værker mm. er der nu også åbnet for den nye museumsdel der fører dig under jorden og over i Angligården på den anden side af P-pladsen – meget vellykket.

Eneste minus herfra (siger autisten), var at vi besøgte stedet samtidig med en store gruppe af lidt mindre børn – Akustikken er mildt sagt ikke god, så det var lidt mere end Mys sensitive system kunne holde til.
Vi klarede den ved at tage udstillingen bagefter og undgå at være i samme rum som børneflokken, men næste gang ringer vi lige og tjekker at vi ikke løber ind i skoletjenesten inden vi tager afsted 😉

Anyways – 75,- for voksne, gratis for børn – Åbningstiderne kan findes lige her