Økonomisk støtte

Der er forskellige måder hvorpå, du kan støtte Hjemmeskolen, hvis du har lyst.

Du kan blive en del af vores netværk, eller du kan støtte os økonomisk.

Det sidste kan du gøre på to måder:

Du kan støtte Hjemmeskolens økonomi direkte og bidrage til indkøb af materialer, bøger, udflugter, årskort til museer mm. ved at overføre et ønsket engangs beløb direkte.

Små og store beløb modtages med stor tak.

Merkur Bank 8401 0001299819 eller via swipp/mobilepay på 61334078

Du kan også blive Patreon – Velgører – for mig, Janni Mikkelsen, og sikre økonomien for de faste udgifter; mad, husleje, tøj mm.

Der er ingen tilskud til at drive hjemmeskole, heller ikke selvom My er autist og heller ikke, selvom kommunen ikke kan tilbyde det matchende eller bedre tilbud. Jeg har fået afslag på tabt arbejdsfortjeneste. Og da jeg selvfølgelig heller ikke er til rådighed for arbejdsmarkedet, kan jeg ikke få kontanthjælp eller lign, ydelser.

Vi lever derfor primært af velgørenhed og jeg tegner ved siden af fuldtidsjobbet som skoleleder-underviser-rengøring-administrationsperson og tjener en smule på at lave portrætter og illustrationer (www.ohmy.dk).

Det er sidstnævnte du støtter ved at blive Patreon, – vores hverdag, ved at støtte os fast. Og dermed støtter du indirekte også hjemmeskolen 🙂

På Patreon fungerer det sådan, at du støtter med et fast beløb hver måned, så længe du ønsker det.

Du afsætter et valgfrit beløb. Man kan bidrage med 1 dollars (7,-)  og opefter til det du har mulighed eller lyst til at bidrage med.

Beløbet bliver derefter trukket i starten af hver måned, fra det betalingskort (eller paypal) som du har tilmeldt dig med.

Du kan afmelde dit bedrag når som helst, eller ændre beløbet til et større eller mindre. Du kan også pause en enkelt måned eller flere, som det passer din økonomi.
– Det er ingen bindings- eller opsigelsesperiode.

Det beløb du har fastsat bliver så trukket hver måned og når Skattefar, Patreon og Banken har fået deres gebyrer, går resten ind på min konto som en slags ffast “løn” som dækker vores husleje.

Som Patreon får du desuden adgang til privat kommunikation om tegning via Patrons brugersider, og små gaver og konkurrencer af og til 🙂