Bliv sponsor

Hvis du ønsker at bidrage til Mys Hjemmeskole som sponsor, er du mere end velkommen til at sende os et godt tilbud.

Hjemmeskolen modtager ikke tilskud, og vi underviser (og lever) for det jeg kan tjene i weekenderne, samle sammen, arve eller få i gave – Ethvert bidrag, stort eller småt, falder derfor på et tørt sted.

Hvis du er privatperson eller hvis du anonymt gerne vil give et fast bidrag, kan du læse mere her.

Vil du sponsorere viden, søger vi også gæstelærere her

Er du et firma, som har lyst til at sponsorere et undervisningsforløb, en udflugt eller rejse, en gæstelærer, materialer, en rundvisning eller et produkt, vil vi selvfølgelig være yderst taknemmelige.
Vi kan ikke tilbyde alverden til gengæld, men vi vil selvfølgelig gerne evaluere det sponsorerede. Og også gerne skrive lidt om det her på bloggen, hvis det er relevant.
– Lige som firmaet gerne må fortælle om sponsoratet på deres sider.

Vi er desuden kreative og flinke mennesker i Mys Hjemmeskole. Et sponsorat i form af f.eks. en udflugt og en opgave, kan give det rette sted noget langt vigtigere end penge. I kan få feedback på jeres opgave, produkt, idé eller strategi fra to krøllede, intelligente hjerner i forskellige aldre, som har mulighed for at eksperimentere, både i forhold til tilgange og anvendelser. I kan også invitere os til at lave en flot dekoration til jeres kontor, anmelde jeres nye bog eller seværdighed – eller måske prøvesmage en kommende pizzavariant til jeres forretning. En lokal frisk frisk eller en grøntsagspose kunne gives med en opgave om en opskrift.
– Eller måske kan jeres sponsorat bare give mere plads på lageret? – Måske vidste i slet ikke, at den udsalgsvare der ikke blev solgt lige er os? Eller at vi kunne ombygge den gamle computer til noget sjovt? Det forældede brevpapir kan vi sagtens skrive på 🙂

Det vigtigste vi kan tilbyde er dog, at i fortsat kan følge med herinde, og at vores lille skole en dag ender med, at sende en selvstændig og glad lille autist ud i verdenen – og jobverdenen, med alt hvad hun har at tilbyde.
– Det er ikke så lidt.

Skriv til hjemmeskole@ohmy.dk med dit oplæg til et sponsorat, hvis du vil at høre mere eller for at aftale et tidspunkt for en telefonsamtale/møde.
Der bliver ikke tjekket mail hver dag, men vi svarer så hurtigt vi kan.

Links:

Hjemmeskolens støtter og sponsorer

Patreon