Autismevenlig online-undervisere

Outschool er en undervisningsplatfom som primært er baseret på live videochat – Det er den onlineskole vi selv bruger i hjemmeskolen som supplement til vores undervisning herhjemme.

Alt på Outschool foregår på Engelsk og for de fleste fag er det nok at kunne forstå og bruge det til husbehov.

På Outschool har en række lærere tilmeldt sig som autismenvenlige åbne arme for danske elever, der har lyst til at prøve undervisningsformen. Nogle af dem er speciallærere og nogle af dem er selv autister eller har børn med forskellige former for særlige behov. Listen bliver opdateret løbende

Du kan klikke på deres navne i listen herunder og se mere på deres egne profiler:

Deniz M. — Animalia Mania

Kingdom Animalia, Natural History, And Environmental Science

Merium Khan

Literature Lover & Shakespeare Whisperer

Carly Filewich

Knowing. Doing. Being. Playing. Advocating. Connecting. Growing.

Benjamin Corey

Science Adventures Around the World

Donna Richmond

Explore. Play. Laugh. Grow

Kaitlyn Fischer

Mrs. Fischer – High School and Middle School English

Marguerite Armstrong

Reading Teacher Extraordinaire

Jennifer Rowe

Art Instructor

Jennifer Hughes

Semi-Retired Educator, Speech and Debate Coach, Attorney and Mom of Seven

Morgan A. McLaughlin McFarland

Creative Writing Across Multiple Genres

Natalie Hines

Kidpreneur Coach. Avid reader. Logophile. Baker. Total science geek. Lifelong learner.