Landets første hjemmeskole med Grønt Flag

Pressemeddelelse og invitation:
(Hent som pdf: Pressemeddelelse og Invitation – Mys Hjemmeskole hejser Groent Flag )

For første gang har en hjemmeskole fået tildelt Friluftsrådets Grønne Flag og Mys Hjemmeskole viser, at man sagtens kan gøre noget stort, selvom man er lille.

Mys Hjemmeskole har én elev i 4. klasse og er et autismevenligt undervisningstilbud under friskoleloven. Hjemmeskolen er selvfinansieret og drives på snart 2. år, primært af frivillig- og velgørenhed.

Skolen har fra start haft en naturlig interesse i miljø- og friluftsliv og et intensivt forløb siden foråret, har nu givet gevinst i form af retten til, at flage med Friluftsrådets Grønne Flag.

Hjemmeskolen arbejdet tværfagligt med hovedtemaet ”Økologisk Produktion” og skolen har bl.a. været ude og se økologiske køer, lavet blindtest, læst, undersøgt, eksperimenteret og søsat to miljøvenlige lokale projekter, som fortsætter efter sommerferien.

Sammen med G-Faktor i V. Strandgade har skolen igangsat et Gratis-Mad-Skab-projekt: Fællesskabet. Og med oplæg fra Sofie og Carl Louis på Sjælland, har Mys Hjemmeskole gjort ”Biernes Civilforsvar” landsdækkende med en Jyllandsafdeling.

Mød den lille miljøbevidste skole og hør mere om deres projekter, fredag d. 30. juni kl. 13, når de bliver belønnet med Friluftsrådets Grønne Flag.

Flaghejsningen bliver fejret af venner, familie og andre interesserede med miljørigtig kage i Smøgen, ud mod V. Strandgade.

Pia Vestergaard, SF, kommer og hejser flaget. Lene Green Laugesen fra G-Faktor og My fra Mys Hjemmeskole fortæller bagefter om deres projekter, inden skolen afslutter 4. klasse med en god lang sommerferie.

Praktisk information

Venner, familie og andre interesserede er velkommen til at fejre vores nye Grønne Flag i Ringkøbing.

Fredag d. 30. juni kl. 13

Kl. 13-14

My Hjemmeskole serverer miljøvenlig kage udendørs i Smøgen under skolen.

(Indgang fra V. Strandgade; første grønne port fra Torvet. Indgang fra Brugsens P-plads; Til højre mellem Tandlæge og Apotek)

Kl. 14

Pia Vestergaard Byrådsmedlem og Gruppeformand SF, hejser Det Grønne Flag.

Kl. 14.15

Lene Green Laugesen fra G-Faktor og My fra Mys Hjemmeskole fortæller om deres kommende miljø-projekter.

Kl. 15

Mys Hjemmeskole holder en lang sommerferie.

Tilmeld dig gerne vores Facebook-event her, hvis du kommer.

Hjemmeskolens ønskeseddel

• Fri/billetter
    (f.eks. til lokale museer, seværdigheder, oplevelser, svømmehal, mad, bio, forlystelser mm.)
  • Ridevest str. My, 11-12 år/xs
  • Vintersovepose
  • Økologisk slik
  • Brugte/retro konsoller og spil, især Nintendo.
  • Bøger og tegneserier: Læs selv. Niveau: God. Tween-teen.
    (Fantasy, sci-fi, gys, humor og bøger om mytologier og mytologiske væsner hitter især)
  • Pengegaver modtages med stor tak pr. Mobile Pay på 6133 4078 eller konto nr.: 8401 0001299819
    Eller fast som sponsor på www.patreon.com/ohmy

Mys Hjemmeskole

v. Janni Mikkelsen. Smøgen 1. 1 tv. Ringkøbing.

e-mail: hola@ohmy.dk / sms: 61 33 40 78

www.myshjemmeskole.dk

Grønt Flag, www.groentflag.dk

G-Faktor, Ringkøbing, www.g-faktor.dk